viernes, 14 de marzo de 2008

El temps, pel LuisMi d'Ona FM


En LuisMi, d'Ona Fm, ens fa arribar la previsió del temps pels següents dies.
Gràcies, LuisMi!!!!

"Bé noi

Et passso la relació de previs per a cada dia.

La idea principal és que has pillat uns dies de conya per fer la travessa. Des del mateix dijous de la setmana vinent vindrà fred, pluja i vent allà, però els dies que hi vas, aniràs de conya.

El dissabte no tindràs més torracollons que la temperatura alta, sobretot quan vagis arribant a Girona, allà la calor serà marcada. Sol tot el camí fins a Figueres. Potser en sortir de Sabadell o cap el Vallès, si surts aviat, tinguis boires i fresca, però res que no es pugui païr amb un bon plat gran i pinyó petit.

Passant al diumenge, també tres quarts del mateix. Un dia que sortirà amb alguns nuvols sobretot quant més a França però no et mullaràs. Menys temperatura i un xic de vent… però ni de bon tros fort com sol bufar. El tema del refrescament es notarà més a la nit i ja el dilluns, però no farà fred intens.

Passem al dilluns, ja anant en direcció la Costa Blava… Estarà un xic més carregat el tema. Núvols i clarianes, i potser de tant en tant algunes gotes o ruixadets. Jo te’ls veig poc probables, però no t’estranyi algun ruixat curt i local… Dels que passes de pluja a sec en l’asfalt en qüestió de pocs quilòmetres. No farà fred ni gaire vent… El vent, a més, lateral o de cul. De conya tot plegat..

Com també el tindrás lateral o de cul sobretot el dimarts ja per la Provença…. Vent fluix en qualsevol cas, temperatura molt suau a migdia i a primera hora vora els 6 o 7 graus, res de l’altre món. Dimarts tindràs un panorama assolellat en general, o sigui que cap problema.

Dimecres puja la temperatura, al voltant dels 20 o 22 graus i tot, suaràs la gota grossa… i el vent et vindrà de lateral sobretot, de la part esquerra més aviat. Si aneu uns quants, feu abanicos que us vindrà de conya… Solet, res de pluja.

I ja dijous en terres italianes, també un temps estable fins a la tarda, moment en el que es taparà i ja el divendres acabarà plovinejant. Més vent dijous, de la part dreta lateral sobretot, o de cul directament, però gens de fred

El que et dic, heu agafat uns dies de perles.

Ja em diràs company

I porta’m un txupito de les itàlies…jejjejejej"

No hay comentarios: